STENUNGSUNDS TENNISKLUBB

Utomhustennis från och med 20 maj!
2024-05-17 14:09

Välkomna till Nösnäsbanorna!

Utomhusterminen som startade inomhus 13 maj kommer från och med måndagen den 20 maj att spelas utomhus vid fint väder.

Vid regn är vi inomhus och vid osäkert väderläge är vi troligtvis inomhus. Det säkraste är att vara i god tid så att man hinner titta förbi hallen eller utebanorna. Våra tränare har inga möjligheter att kunna svara på SMS eller samtal om var träningen kommer att vara.

Den som ansvarat för att få banorna klara är vår trotjänare Kurt Salén, som har gjort en fantastisk insats!

Glöm inte anmälan till Ljungskile Open!
2024-05-17 14:04

Ni har väl inte missat att anmäla er till sommarens stora tennisevent? Anmälan är öppen t.o.m. den 10 juni. Se mer information om tävlingen genom att klicka på bilden.

För att delta behöver spelaren registrera sig för att få ett tävlingslicensnummer. Registreringen och mer information om licensen hittar ni här.

Därefter kan ni anmäla er till turneringen.

Frågor besvaras av tävlingsledare Jacob Hylander.

Vårterminen går mot sitt slut...
2024-05-08 17:44

Nu närmar sig sommaren med stormsteg och vi vill tacka alla våra medlemmar som deltagit under våren!

Sista dagen på vårterminen är lördagen den 11 maj och redan på måndagen den 13 maj drar utomhusterminen igång.

OBS!!! Utomhusbanorna är ännu inte klara för spel. Om ni inte får annan information spelar vi inomhus 13-19 maj.

Vårfix av utebanorna
2024-04-19 13:08

Nu har vi satt ett datum för att med gemensamma krafter städa och rensa banorna på Nösnäs.

Söndagen den 21 april kl 17:00, och vid behov söndagen den 28 april kl 17:00 kommer vi vilja ha frivilliga att hjälpa oss. Det som återstår att göra är bland annat att fortsätta rensa ogräs, kratta upp löv och plocka pinnar.

De medlemmar som är med 21 april (och vid behov 28 april), kommer att vara med i utlottning av ett "sommarkort", vilket innebär fritt spel på utebanorna i sommar, värt 1 000 kr!

Information från styrelsen
2024-04-14 12:20

Kära medlem! Det har varit tyst från styrelsen ett tag, men det beror inte på inaktivitet - snarare tvärtom. Vi tänkte med detta utskick passa på att informera om vad som händer i klubben.

Här kommer information kring beslutet av en sommartermin, om vad som händer med hallen och Nösnäsbanorna, samt om våra framgångar i Junior-SM!

Aviseringar för utomhusterminen skickas ut inom kort
2024-04-03 15:08

Vårterminen avslutas söndagen den 12 maj. Utomhusterminen pågår 13 maj-16 juni samt 5-18 augusti. Vid regn eller otjänligt väder spelar vi inomhus.