SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
STENUNGSUNDS TENNISKLUBB

Tävlingsjuniorer och blivande tävlingsjuniorer
2023-09-20 15:00
Richard Wagi

Lördagen den 7 oktober ( i Lilla Edets tennishall) bjuder vi in alla juniorer och föräldrar till barn i Lilla Edets TK, Stenungsunds TK och Ljungskile Tennis som har ambitioner att börja spela matcher eller utveckla sitt matchspel. Richard kommer börja dagen med att berätta om planerna på kort och lite längre sikt.

Ny omgång av Treklubbarligan
2023-09-16 12:00

Nu är det dags för höstens omgång av Treklubbarligan. Denna omgång spelas 15 oktober-14 januari.

Välkommen till höstterminen 2023
2023-08-18 09:24

Välkomna till en ny fartfylld termin hos oss! Terminen startar lördagen den 26 augusti.

 

Träningstider och era grupper hittar ni genom att ladda ner vår MedlemsApp. Sök på Sportadmin Medlemsapp appstore(IOS) eller playbutik(Android) på er mobiltelefon/surfplatta.

 

På tisdagar kommer Ludde Fasth att ersätta Peter och Linus. Ludde är en mycket spelstark och duktig tennistränare. Hans senaste anställning var som chefstränare i Vänersborgs Tennisklubb.

 

Observera att tränarna inte är uppdaterade fullt ut vilket innebär att dessa kan komma att ändras inom kort.

 

Appen ger dig full koll på dina eller dina barns tennisaktiviteter. I Appen kan du bl.a. se nyheter, kallelser, kalender, kontakter och utskick.

 
Om det inte fungerar att hämta appen för er är ni välkomna att maila till tranare@stenungsundstk.se, så hjälper vi er med träningstiderna.
 
Entrén till tennishallen är låst och därför kommer samtliga deltagare inom kort att få ett mail med en fyrsiffrig kod.
Tennisracketar finns att låna. Behöver du kontakta din tränare finns dessa uppgifter under Träning/Personal. Här kan du hitta terminsplanering och teman för varje vecka. 
Snart terminsstart igen!
2023-08-08 12:11

Höstterminen startar lördagen den 26 augusti. Elevernas träningstider kommer under vecka 33 att finnas på SportAdmins medlemsapp. Appen laddar ni ner där ni hämtar appar till er mobiltelefon.

 

Alla nya elever kommer att kontaktas och erbjudas en gratis prova på lektion före terminsstart. 

 

Kontakta oss gärna på tranare@stenungsundstk.se om ni har problem med att hämta information från appen eller har övriga frågor.

 

Ha en fortsatt fin sommar!

 

Stora framgångar i Båstadturnering för Nick
2023-06-19 19:30

Nick Askari har rönt stora framgångar i Corem Open i Båstad. I Pojksingel 12A nådde han kvartsfinal och i Pojkdubbel 12 segrade han tillsammans med Anton Rönnbäck, GLTK.

 

Fantastiskt bra jobbat! Grattis Nick!

Våravslutning och höstinformation
2023-05-24 21:00

Den sista träningsdagen för vårterminen är den 10 juni. Traditionsenligt firar vi då in sommaren med korvgrillning vid utomhusbanorna (i tennishallen vid regn) mellan kl. 11:00 och 14:00. Många av våra tränare är på plats så passa på att ställa frågor eller lämna synpunkter till oss. 

 

Har ni barn/ungdomar som vill börja eller redan tävlingsspelar? Kl. 13:00 informerar Richard om vår tävlingsjuniorsatsning.

 

Aviseringar (erbjudanden om fortsatt träning) inför hösten skickas ut redan i juni. Detta är lite tidigare än vanligt då vi behöver hinna med planeringen och även få tid att ta semester i lugn och ro.

 
Våra sponsorer