STENUNGSUNDS TENNISKLUBB

Välkommen till vårterminen 2023!
2023-01-10 20:00
Nu kör vi!

Välkomna till en ny fartfylld termin hos oss! Terminen startar måndagen den 16 januari.

Träningstider och era grupper hittar ni genom att ladda ner vår MedlemsApp. Sök på Sportadmin Medlemsapp appstore(IOS) eller playbutik(Android) på er mobiltelefon/surfplatta.

Observera att tränarna inte är uppdaterade fullt ut vilket innebär att dessa kan komma att ändras inom kort.

Viktig information kring tennisaktiviteter
2023-01-08 20:01

Vi vill informera om att alla tennisaktiviteter går via föreningen och aldrig via en enskild tränare. Detta kan gälla privatlektioner, försäljning av rack eller tennisläger. Officiella utskick i klubbens regi kommer alltid ifrån Stenungsunds Tennisklubbs mailadress eller via vår hemsida.

Fortsatta framgångar för våra juniorer
2023-01-08 18:00
Julius Adeteg

Julius Adeteg kom trea i Kevin Murphy Cup i Brottkärr. Han spelade i PS9A och spelade en mycket jämn seminfinal. Grattis Julius!

Tennis 65+
2022-12-30 06:35

Stenungsunds Tennisklubb välkomnar dig som vill prova på
eller ta upp tennisspelandet igen.

Med erfaren tränare på plats, racket och bollar finns att låna samt möjlighet till social samvaro med kaffe, te och något gott att äta till, tror vi att det kommer bli givande.

Framgångar i Mölndal Tennis Open
2022-12-30 06:27
Vänstra bilden: Edvin Olofsson till vänster. Högra bilden: Dante Boylan till höger

Våra duktiga juniorer har rönt framgångar i Mölndal Tennis Open! Edwin Olofsson blev segrare i PS13A, och Dante Boylan kom tvåa i PS11A. Även Tilda Dahlén och Linnéa Adeteg deltog och spelade fin tennis. Bra jobbat!

Terminsavslutning
2022-12-11 16:53

Fredagen den 16 december är den sista dagen för terminen och vi startar upp igen måndagen den 16 januari. De flesta har samma tider och dagar som tidigare, och för er som önskat andra tider så gör vi vad vi kan för att lösa detta.

Vi kommer att ha julledigt och påbörjar därför planeringen av vårterminen i början av januari, då vi också fått in alla anmälningar och önskemål. Under vecka 2 kommer träningstiderna att finnas på SportAdmin-appen.

Julklappstips: Vi har ett parti racketar till mycket förmånliga priser inne just nu. Både för barn och vuxna. Passa på att handla julklappar hos oss! Kontakta tranare@stenungsundstk.se för mer information.

Till sist vill vi tränare och styrelsen passa på att önska er alla en GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR!