STENUNGSUNDS TENNISKLUBB

Semester för tränarna under juli månad
2024-07-05 10:00
  • Under juli månad kommer tränarna att vara lediga och därför kommer vi inte att svara på mobilsamtal, sms eller mail. Vi svarar på era frågor när vi kommit tillbaka i augusti.
  • Utomhusterminen fortsätter den 5-18 augusti på samma dagar och tider som gällde i juni månad.
  • I augusti kommer vi erbjuda nya elever gratis prova-på tennis. Dagar och tider meddelas i början av augusti.
  • Finns önskemål om fler träningstimmar eller andra önskemål kontakta tranare@stenungsundstk.se

Med detta vill vi önska alla våra medlemmar en riktigt solig och skön juli!

Välkommen Henrik!
2024-07-01 21:00

Vi är mycket glada att få presentera vår nya tränare Henrik Håkansson. Henrik har verkat som chefstränare i många klubbar i Sverige. De senaste sex åren har han varit chefstränare i Bergen i Norge och har lång och gedigen erfarenhet av att träna elitjuniorer, barn i tennisskola och vuxna.

Henrik Håkansson börjar sin heltidstjänst hos oss den 20 augusti.

Har du tips om boende? Henrik letar mindre lägenhet/hus i närheten av Ljungskile eller Stenungsund. Maila gärna direkt till henrik@ljungskiletennis.se.

Sommaraktiviteter!
2024-06-17 12:53

Välkomna till våra sommaraktiviteter! Vad sägs om intensivkurser för både juniorer och vuxna, och "prova på" tennis. För nybörjare som vill testa tennis krävs inga förkunskaper eller utrustning, och du får träffa någon av våra erfarna tränare. För mer information klicka på affischen.

Träningen sker vid fint väder på våra utomhusbanor på Nösnäs och vid regn i tennishallen, Gärdesvägen 13.

Anmälan sker till tranare@stenungsundstk.se senast den 22 juni.

Välkomna!

Information om höstterminens anmälan
2024-06-05 12:53

I slutet av juni månad kommer vi att skicka ut aviseringar för höstens träning. Genom att betala in avgiften bekräftar man sin plats för höstterminen. Fakturan kommer ha ett förfallodatum i slutet av juli månad.

Vi behöver veta:

• om ni vill öka antalet träningstimmar
  • om ni vill minska antalet träningstimmar
  • om ni önskar sparring (privatlektioner under höstterminen) med tränare
Nytt passagesystem till tennishallen
2024-06-04 12:50

Stenungsunds Tennisklubb fick nyligen ett bidrag från Thordénstiftelsen i Uddevalla, i syfte att uppdatera vissa av klubbens system.

Vi kommer den 5 juni att installera ett nytt passagesystem till tennishallen. För att hitta koden går du in på din bokning via MATCHi så kommer du se koden där. Koden är giltig 40 före och 40 minuter efter bokad tid.

Belysningen i hallen tänds strax före bokad tid och släcks automatiskt cirka 10 minuter efter timmens slut.

Sommarkort till utomhusbanorna
2024-06-04 12:33

Nu startar försäljningen av sommarkort till utomhusbanorna. Pris 1000:-.

Kontakta info@steniúngsundstk.se för köp och mer information.