STENUNGSUNDS TENNISKLUBB

Sommaraktiviteter!
2024-06-17 12:53

Välkomna till våra sommaraktiviteter! Vad sägs om intensivkurser för både juniorer och vuxna, och "prova på" tennis. För nybörjare som vill testa tennis krävs inga förkunskaper eller utrustning, och du får träffa någon av våra erfarna tränare. För mer information klicka på affischen.

Träningen sker vid fint väder på våra utomhusbanor på Nösnäs och vid regn i tennishallen, Gärdesvägen 13.

Anmälan sker till tranare@stenungsundstk.se senast den 22 juni.

Välkomna!

Information om höstterminens anmälan
2024-06-05 12:53

I slutet av juni månad kommer vi att skicka ut aviseringar för höstens träning. Genom att betala in avgiften bekräftar man sin plats för höstterminen. Fakturan kommer ha ett förfallodatum i slutet av juli månad.

Vi behöver veta:

• om ni vill öka antalet träningstimmar
  • om ni vill minska antalet träningstimmar
  • om ni önskar sparring (privatlektioner under höstterminen) med tränare
Nytt passagesystem till tennishallen
2024-06-04 12:50

Stenungsunds Tennisklubb fick nyligen ett bidrag från Thordénstiftelsen i Uddevalla, i syfte att uppdatera vissa av klubbens system.

Vi kommer den 5 juni att installera ett nytt passagesystem till tennishallen. För att hitta koden går du in på din bokning via MATCHi så kommer du se koden där. Koden är giltig 40 före och 40 minuter efter bokad tid.

Belysningen i hallen tänds strax före bokad tid och släcks automatiskt cirka 10 minuter efter timmens slut.

Sommarkort till utomhusbanorna
2024-06-04 12:33

Nu startar försäljningen av sommarkort till utomhusbanorna. Pris 1000:-.

Kontakta info@steniúngsundstk.se för köp och mer information.

Utomhustennis från och med 20 maj!
2024-05-17 14:09

Välkomna till Nösnäsbanorna!

Utomhusterminen som startade inomhus 13 maj kommer från och med måndagen den 20 maj att spelas utomhus vid fint väder.

Vid regn är vi inomhus och vid osäkert väderläge är vi troligtvis inomhus. Det säkraste är att vara i god tid så att man hinner titta förbi hallen eller utebanorna. Våra tränare har inga möjligheter att kunna svara på SMS eller samtal om var träningen kommer att vara.

Den som ansvarat för att få banorna klara är vår trotjänare Kurt Salén, som har gjort en fantastisk insats!

Glöm inte anmälan till Ljungskile Open!
2024-05-17 14:04

Ni har väl inte missat att anmäla er till sommarens stora tennisevent? Anmälan är öppen t.o.m. den 10 juni. Se mer information om tävlingen genom att klicka på bilden.

För att delta behöver spelaren registrera sig för att få ett tävlingslicensnummer. Registreringen och mer information om licensen hittar ni här.

Därefter kan ni anmäla er till turneringen.

Frågor besvaras av tävlingsledare Jacob Hylander.